Fördelar

Notiser
Automatiska notiser kan enkelt skapas per användare i Afriso Cloud-portalen.
Få omedelbara aviseringar när lagret når "varnings-" och "kritiska" nivåer och för att bekräfta leveranser eller tömningar.

Säkerhet
Silos och andra kärl kan utgöra enorma säkerhetsrisker. Fjärråtkomst till din produkt eliminerar att du måste ta dig till en plats eller resa till flera platser för att samla in lagerdata. Skapa det säkraste arbetssättet som är möjligt med hjälp av Afriso Cloud-teknologi.

Användarvänligt gränssnitt
Det molnbaserade lagerhanteringssystemet Afriso Cloud fjärrövervakar ditt lager genom ett användarvänligt gränssnitt. Se dina lagernivåer, konsumtionsnivåer, realtids- och historiska trender och annan driftinformation på datorn eller i din smarta enhet.

Ansvarsområde
Varje användare har kontinuerlig insyn av lagerdata som de ansvarar för i sin roll i ditt företag. Från slutanvändare till logistik, chef till servicepersonal, denna enkla plattform att implementera håller alla medlemmar i ditt team kunniga och välinformerade för att nå sina mål.

Datasäkerhet
Känn dig lugn med att veta att dina lagerdata är lika säkra som din bankinformation. Med Afriso Cloud krypteras och sparas din data i det mycket lagringssäkra molnet Afriso Cloud som kan endast nås via korrekta användaruppgifter.

Leveransbekräftelse
Få realtidsbekräftelse från Afriso Cloud om när och var leveranser eller tömningar sker. Enligt användarens preferenser kan Afriso Cloud skicka aviseringar via e-post för att ge dig en rapport utav händelser.